Benvinguts a la primavera!

Avui arriba la primavera. El Tomàs Molina ens ho anunciava ahir al vespre. Avui a les 12 i uns minuts entrarem oficialment a l’estació de les flors.

Totes les emocions endormiscades durant l’hivern comencen a treure el cap per sobre dels llençols i sornegueres comencen a envaïr els nostres cossos. I aleshores les hormones comencen anar d’aqui cap allà com esperitades i els sentiments flueixen entre els cors. El pol·len es dispersa arreu i els estornuts omplen el nostre espai de so, també els ocells inicien les seves pràctiques de cant i farceixen els buits de silenci que sovint ens falten enmig de la ciutat.

És hora de sortir a passejar, aprofitar al màxim les hores de sol, fruïr del nostre clima mediterrani i començar a assaborir els fruits saborosos de les nostres terres.

One response to “Benvinguts a la primavera!

  1. Diari de Barcelona

    Hola. El Diari de Barcelona (www.diaridebarcelona.cat)vol fer un reportatge sobre el bloc. Cada setmana fem reportatges sobre blocs amb el seu creador, entrevistant-lo i portant-lo a un lloc que sigui addient pel seu bloc. Ens agradaria poder quedar aquest proper dilluns dia 30 o dimarts dia 31. Esperant poder rebre resposta et deixo el meu mail.Gràcies per tot. Marta Campmcamp@barcelonatv.catBarcelona TV935064200

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s