Comença la recerca. Parvulari de les Corts

Ahir varem anar a visita una guarderia a les Corts per portar la nostra filla Eulàlia. És una guarderia privada, com totes les que visitarem.
El parvulari de les Corts està situat a Travessera de les Corts 223. Queda al costat del Mercat, de fet s’entra per un carrer lateral que queda a la dreta d’aquest. Regenten el parvulari l’Enric i la seva dona. Els cotxets dels nens es deixen a baix, en un replà, amuntegats a sota l’escala que accedeix a la guarderia.
La guarderia és tota cara sol, els nens tenen molta claror. Tenen un terrat, al que també s’accedeix per escales, molt gran i preparat per a l’esbarjo dels nens. No tenen sorral. Les instal·lacions són alegres i correctes tot i que quan entres et dóna una sensació de vell. L’Enric té un tracte càlid i familiar, t’explica tot el que li preguntes amb claredat. No tenen cuina pròpia, però els porten el menjar d’una escola  amb cert prestigi a la zona. Tenen cura de  l’alimentació dels nens. El menú està penjat a la vista. És una guarderia de caràcter obert. L’horari és de 7:30 a 19:00 i el preu està en la línia de la zona. No tenen web.

Puntuació:7,5

One response to “Comença la recerca. Parvulari de les Corts

  1. Espero que s’hi senti feliç la meva fillola…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s