La primera fruita

Aquest cap de setmana hem començat una etapa important en la vida de la nostra filla. Hem introduït la fruita en la seva alimentació. Mitja poma, mig plàtan, mitja pera i un suquet de taronja. Que bo!

Per als pares la introducció de la fruita ha estat un nou repte, una nova conducta a observar i un munt de roba a rentar a partir d’ara. Per a l’Eulàlia ha d’haver estat una experiència  fantàstica: imagineu-vos tota la vida bevent llet en biberó quan, de sobte, un bon dia, quan ja està acostumada a la rutina, l’assec a la trona, li col·loco un pitet i li poso a la boca una cullera carregada amb un menjar dolcet, diferent del que coneixia fins el moment, i d’un color més vistós que la llet de sempre. Que genial! I, efectivament,  la fruita li ha encantat! Aleshores una esgarrifança et recorre el cos i sents que aquella persona que va sortir de tu i que feia la meitat del seu pes actual, està creixent!

One response to “La primera fruita

  1. Puc assegurar que aquesta sensació és genial i veure com l’Eulàlia menja la seva fruita fa pensar que, encara més, creix i va prenent les seves rutines i cada cop més és una nova personeta, independent en molts sentits i dependent en molts altres i al cap i a la fi una personalitat en creixement.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s