La separació

Ja han passat més de nou mesos des d’aquell dia que ens varem veure fit a fit per primera vegada. Els dies han passat volant, viscuts amb una gran intensitat i assaborint cada moment, cada somriure, cada mirada… Tot just ens estem coneixent, es comencen a desvetllar els trets amagats de les nostres personalitats, ens descobrim l’una a l’altra, ens amanyaguem, ens fem pessigolles i ens omplim de petons. Xerrotegem, rodolem sobre el llit, cantem, mengem, plorem, dormim i sobretot riem, riem molt i molt durant les vint-i-quatre hores del dia.

D’aquí a dos dies però, aquest ritme de vida canviarà i per primera vegada passarem més de quatre hores separades, tota una eternitat! El retorn al món laboral ja és imminent i suposo que necessari psicològicament i econòmica, però molt dur. Ella es quedarà en mans amoroses tan sols unes hores al matí, però jo no puc evitar de pensar i imaginar com es sentirà i com de lentes li poden arribar a passar aquestes estones sense la mare a la que ha estat unida durant tants mesos.

Ser mare i treballadora no és una tasca agradable, la societat no ens ho posa gens fàcil, malgrat tot  nosaltres insistim, persisitim i repetim, no podem oblidar que la maternitat és, des de la meva experiència, un moment únic i irrepetible en la vida de les dones que escollim aquest camí.

One response to “La separació

  1. Aquest és un post molt bonic. Ho entenc gairebé perfectament. Encara recordo quan als 15 dies vaig haver de tornar al despatx… i deixar aquell silenci agradable de la nostra filla dormint… i ara que mira, riu, et crida, vol això i allò i diu mamà i papà i fins i tot li agraden les nines russes segur que és encara! més difícil.
    Gràcies per ser tan bona mami per la nostra filla!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s