Magdalenes acabades de fornejar

Vull compartir amb vosaltres la meva gran alegria del dia.  Després de dies i dies buscant per tots els racons de la cuina els motlles de silicona per fer magdalenes, ahir al vespre, per fi, van treure el nas per un foradet de l’armari. Això vol dir que avui podré fer magadalenes i sentir de nou aquella agradable olor de fornejat  que et fa viatjar en el temps i en l’espai, dibuixa l’oblit en la ment i impregna l’estança d’olor de llar.

I per qui vulgui compartir-les amb mi us en deixo la recepta.

Per 12 magdalenes:

  • 250 grs de farina
  • 150 grs de sucre
  • 4 ous
  • 1 sobre de llevat
  • 125 ml d’oli d’oliva
  • 60 ml de llet
  • Ingredient sorpresa: pinyons, virutes de xocolata, festucs, ametlla

I no us oblideu de crear l’atmosfera idònia, donar-li l’escalfor necessària i posar-hi molt d’amor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s