Como agua para chocolate de Laura Esquivel

se pone en la lumbre una tablilla de chocolate con agua. La cantidad de agua debe ser poco mayor que la que se necesite para llenar el pocillo en que se ha de hervir. Cuando da el primer hervor, se aparta del fuego y se deshace la tablilla perfectamente, se bate con el molinillo hasta que esté bien incorporada el agua. En seguida…

Fragment de “Como agua para chocolate” de Laura Esquivel

Novel·la tant dolça i amarga com la xocolata. La història d’amor incondicional de Tita i Pedro ens acompanya al llarg de les vivències d’una nissaga familiar i la vincula a les seves receptes de cuina més tradicionals, en total dotze, com els mesos que té l’any.

Amors, desamors, llàgrimes, foc, passió, ira, goig, alegria, tristesa, por, pena, joia, tendresa entre moltes altres, són les emocions que ens lliguen als àpats que cada dia cuinem. Les emocions traspuen subtilment per la punta dels nostres dits cap a tots els ingredients que formen part dels nostres plats, i això, a voltes pot tenir conseqüències força peculiars. No deixeu de descobrir-ho. Atreviu-vos a sentir i a viatjar en el temps a través del menjar.

 

como-agua-para-chocolate-laura-esquivel-novela-romantica_MLA-O-3352266124_112012

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s