Marquès de Viana, 52

Aquest matí  estava a l’oficina treballant  i tot d’una ha aparegut el conserge. El bon senyor m’ha portat un missatge en un paper: ni més ni menys que una notificació de correus que m’informava que a l’oficina de l’avinguda de Madrid tenien un paquet per a mi.

De cop i volta els colors m’han pujat a la cara i una emoció sobtada, pròpia de la nit de Reis, m’ha envaït. Tenia ganes de saber el contingut. Un regal que s’ha avançat- he pensat jo. I m’han entrat unes ganes terribles de córrer cap a cercar el meu paquet però m’he esperat pacientment fins que a l’hora de plegar.

Un cop al carrer el meu cap donava voltes i més voltes. Quant de temps feia que no rebia un paquet per correus! Quant de temps feia que no sentia aquesta emoció  per obrir un paquet que ve de lluny! Quina il·lusió desembolicar o obrir una capsa o un sobre amb contingut sorpresa!

El camí cap a l’estafeta de correus se m’ha fet curt, els nervis em feien caminar ràpid, i en un tres i no res m’hi he plantat. Quan per fi he recollit el paquet m’ha faltat temps per obrir la bossa que el contenia. Venia molt ben embolicat amb envoltori de bombolles i paper del remitent.

I aleshores l’he obert.

Expectació.

Moment de màxima alegria, satisfacció i gaudi!  Quina sensació tan especial!

M’he sentit com la protagonista de 84 Charing Cross Road quan rebia els llibres que demanava per encàrrec.

Sí  lectors meus jo també he rebut un llibre, un llibre que venia del carrer Marquès de Viana, 52! Un llibre que ha arribat de la manera que sempre havien arribat els paquets, per correu ordinari. Un llibre amb tapa dura i fulls de color cru. Un llibre de segona mà. Un llibre que no fa olor de nou. Un llibre que ha viatjat. Un llibre que més enllà del què explica té una història per si mateix. Un llibre amb vida.

Novecientos

Un llibre que vaig comprar gràcies a la recomanació de l’Eduard Màrquez a “Llibres per ser feliços”, una secció del programa el Suplement de Catalunya Ràdio. Un llibre que m’encanta!

Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s