Sobre aquest espai

Aquest blog va nèixer fruit de la meva maternitat i de les ganes que vaig tenir de sobte de compartir i explicar aquesta gran vivència a tothom.

En aquest blog trobareu,  sobretot, experiències explicades amb la veu del cor: històries  d’amor i tendresa úniques que tan sols la maternitat és capaç de fer-nos viure,  relats farcits de tots aquells  sentiments que experimentem quan de cop i volta  ens adonem de la rapidesa del pas del temps i els nostres fills ja són molt més que aquells nadons que s’adormien als nostres braços.

Aquest és un  blog per deixar-se anar i relaxar-se, un espai adreçat a  mares i pares on trobareu un xic de tot: l’escola  bressol que busqueu,  les instruccions per col·locar-vos un porta-bebès, una botiga de roba bonica, psicologia infantil, massatges per a nens, ioga, equilibri emocional, gimnàs, llibres, històries, contes, relats i raconets  per passejar,  sortir de cap de setmana, descansar i fruir de la vida.

Així mateix ara Maternitat i vida incorpora el RACÓ DE LECTURA on podeu trobar textos, poesies, descripcions i opinions dels llibres que han passat per les meves mans.

Maternitat i vida canvia i madura amb el temps i va assolint personalitat pròpia.

Entra, relaxa’t, gaudeix!

Carpe Diem

Anna